Clean Wrap Cling Wrap Distributer

Clean Wrap Cling Wrap Distributer

Shenzhen Chengxing Packing & Material Co, Ltd je jedan od najboljih proizvođača pvc filmskih filmova, dobrodošli u uvoz jeftine pvc prtljažnog filma iz naše fabrike. Kratki detalji Materijal: LLDPE Tip: Stretch Film upotreba: Pakiranje Film Feature: Tvrdoća tvrdoće vlage: Soft Processing Tip: Casting ...

Chat Sada

Detalji o proizvodu

Funkcija:

Može se koristiti u mikrotalasnim pećnicama i frižiderima: obloga za pričvršćivanje se ne topi ili ne ruši na ekstremnim temperaturama. Zamrznuta hrana zavijena u PE se odmah može odmrzniti ili ponovo zagrejati u mikrotalasnoj pećnici.

Jednostavan za upotrebu: PE zaptivna folija zaptiva bilo koju površinu, uključujući ploče, staklo ili keramiku. Zahvaljujući masovnoj elastičnosti filma, lako je istegnuti i zapeći bilo koji kontejner za hranu.

Čuvati sve proizvode hidratizirati: obloga PE obloga ima pravu brzinu prenosa gasa i vodene vode kako bi usporila disanje voća i povrća kako bi se sprečila dehidracija.

Održavajte svežinu i održavajte ukus sveže hrane: PE CLING WRAP je kao drugi sloj kožne barijere koja produžava rok trajanja svježe hrane. Održava vlagu u hrani uz održavanje svežeg ukusa i boje.

Poboljšani ekran: obloga PE obloga pokazuje visoku transparentnost i sjajan izgled u svojim filmovima. Ovo pomaže u poboljšanju vizuelne prezentacije hrane. M pakovanje čini hranu svježim i osigurava proizvode koji se najviše traže.

Higijena: Obezbeđuje sterilnu i higijensku barijeru za sprečavanje mirisa hrane i bakterija. Uverite se da mikrovalna pećnica ili frižider ne prolijevaju i štite hranu od čišćenja.

Par:LLDPE jasno protežu Film folijom Sljedeći:LLDPE smanjiti Zamotajte pružiti A sigurne omot da zaštiti robe

Upit