Visoka kvaliteta prilijepiti folijom dobavljača

Visoka kvaliteta prilijepiti folijom dobavljača

Shenzhen Chengxing pakiranje & materijal Co, Ltd je jedan od najboljih pvc pribiti filma proizvođača, dobrodošli na uvoz jeftinog pvc prilijepiti film iz naše tvornice. Brzi detalji materijal: LLDPE tip: protežu Film korištenja: pakiranje Film lice: vlaga dokaz tvrdoća: mekana obrada tip: lijevanje...

Chat Sada

Detalji o proizvodu

Proizvod naziv: prilijepiti film

Marka: Chenxing

Materijal: PE / PVC

Specifikacije: 300 mm * 10mic * 0.083 kg * 0,1 kg

Dužina: 30M

G.W:0.183kg

N.W:0.083kg


Opis

Može se koristiti u mikrovalne pećnice i hladnjaka: ne rastopiti ili puknuti pri ekstremnim temperaturama. Zamotan smrznuta hrana može odmrznuti ili bude podgrijano u mikrovalnoj pećnici odmah.

Jednostavan za upotrebu i jednostavan za korištenje: brtvljenje bilo koje površine, uključujući ploče, staklena ili keramička roba. Masovno elastičnost filmu, lako je da se protežu i pečat bilo posuda za hranu.

Svježe-čuvanje proizvoda vlaži: paket ima pravilnu gasa i vodene pare brzina prijenosa, što može usporiti disanje voća i povrća kako bi spriječio dehidraciju.

Održavam to zadržati okus svježe hrane i djelovati kao drugi sloj kože barijere produžiti rok trajanja svježe hrane. Zadržati vlagu unutar hrana zadržavajući svježeg okusa i boja.

Poboljšani rendering: pokazuje visoku transparentnost i sjajni izgled. To pomaže poboljšati vizualnu prezentaciju hrane, koja hrana izgleda svježije i osigurava najbolje izgleda proizvoda.

Ekonomičan: Koristeći napredne proizvodne tehnologije i kvalitetne sirovine iz cijelog svijeta, to je tanak i trajan film koji je izuzetno jeftin naprema ostali vodeći proizvođača.

Par:Acylic traka Sljedeći:Dobro pakiranje remen

Upit