Kako testirati viskoznost ljepljive trake

- Oct 10, 2019-

Postoje neke trake za viski koji nisu ljepljive? Neke trake su vrlo ljepljive kada ih dodirnete rukom. Kao rezultat toga, efekt zaptivanja nije dobar. Uvek ga otvorite sami. Bilo koja viskozidna traka istog kvaliteta je istog kvaliteta?


Ovo je problem sa ljepilom. Ruka se osjeća vrlo ljepljivo. Ovo je dobro početno prianjanje. Nakon što ga zataknete, skoči otvoreno i nije dobro. Početna adhezija i sila zadržavanja su obrnuto proporcionalni, to jest ljepljiva traka je ljepljiva za ruku i adhezija je loša.


Ljepilo uglavnom ima visok sadržaj krute tvari i dobru viskoznost. Opći sadržaj čvrste tvari koji se obično koristi na tržištu je oko 50. Ako je viskoznost dobra, najbolje je koristiti 52 čvrstih sadržaja. Ali cijena može varirati od 200 juana po toni. Debljina lepka je takođe povezana. Općenito, debljina ljepila je oko 20-22. Što je tanja viskoznost, to će biti lošija viskoznost. Temperatura sušenja ovisi o stvarnom radu i brzini stroja.


Prozirna traka u pravilu se izrađuje od ljepila OPP folije. Njegova početna adhezija i čvrstoća na držanju nisu dobri. Njegova najveća osobina je da je jeftin. Preporučuje se ne prevlačiti previše čvrsto, jer će se film razvući, tako da kad ljepilo ne bude ljepljivo, će se povući. Pored toga, stražnju stranu brtve možete zalepiti stražnjim škarama ili alatnim nožem. Vrpca se čvršće veže na papir tako da se ne uruši lako.


Par:Pakiranje i papirna traka po mjeri Sljedeći:Kako ukloniti rezidue trake iz plastike