Otkrivena je traka za razgradnju na bazi biljaka

- Jul 23, 2019-

Kao roba koja se često koristi u životu, vrpca ima veliki utjecaj na društvo, iako se čini da je njen značaj u utiscima ljudi vrlo čest. U svakodnevnom životu traka je nezamjenjiva. Kao što svi znamo, uobičajeno je koristiti ga za pakiranje robe. Tržišni udio brtvene trake nesumnjivo je najveći. Traka je podijeljena na podloge: može se podijeliti na BOPP traku, krpnu traku, kraft papirnu traku. , traka za maskiranje, vlaknasta traka, PVC traka, PE pena traka itd., prema delokrugu primene: može se podeliti na traku za upozorenje, traku za tepihe, električnu traku, zaštitno folijsko lepljenje papira, traku za omatanje, traku za zaptivanje, modul traka i dr., prema stopi prodora na tržište: može se podijeliti na običnu vrpcu, posebnu vrpcu. Prema podjeli okruženja temperature temperature: može se podijeliti na traku niske temperature, traku sobne temperature, traku s visokom temperaturom. Podijeljeno prema ljepljivosti: jednostrana traka i dvostrana traka.

Ukratko, može se videti kako je vrpca mnoštvo malih predmeta koji su neprimjetni u svakodnevnom životu, a njeni efekti se ogledaju u svim aspektima. Sada, ono što želim reći je da je u današnje doba koncept zaštite okoliša duboko ukorijenjen u srcima ljudi, a naša tvrtka je razvila biljni sloj za propadanje biljaka u skladu s razvojem vremena. Ako ste zainteresovani, pogledajte.


Par:Zašto je vrpca visoke temperature viša od uobičajene trake Sljedeći:Brtvena traka, poznata i kao BOPP traka, ambalažna traka