Proces dolaska za ocjenu kvaliteta PP pakirnih traka

- Jun 06, 2019-

Proces dolaska za procenu kvaliteta PP traka za pakovanje je sledeći:

(1) Izgled trake za pakovanje: Traka za pakovanje mašine mora imati dobru žilavost. Stroj za pakiranje PP trake treba biti preklopljen više puta, što je lako slomiti ako njegova čvrstoća nije dobra. Problem uzorka, uzorak mora biti lijep, ne pojavljuje se predrasuda.

(2) Boja trake za pakiranje: Mašinska PP traka za pakiranje na tržištu je uglavnom bijela (druge boje bi trebale biti svijetle) s boljim kvalitetom, jer nije lako miješati stare materijale.

(3) Sjaj trake za pakovanje: Traka za pakovanje mašine treba da ima sjaj, takva traka za pakovanje se obično pravi od svih materijala. Napetost je stabilna. Bit će popust na sjaj balera sa brašnom.

(4) Veličina presjeka trake za pakiranje: Greška širine i širine pakirne trake je općenito pozitivna ili negativna 0,3 mm. U proizvodnji takvog remena za pakovanje, materijal za ispuštanje je uniforman, a kvalitet je relativno ujednačen, i neće biti dobre ili loše situacije.

(5) Sudeći po poprečnom presjeku traka za pakiranje: neke trake za pakiranje su novi materijal izvana, a materijal za punjenje u sredini (vrlo loš). Dokle god isečete sekciju, možete vidjeti da je crni centar unutra lošeg kvaliteta.

Teško je reći da je problem u boji pojasa mašine za pakovanje, različitog razreda pojasa mašine za pakovanje. Transparentna traka za baliranje je trenutno najbolji balerski remen. Kvalitet trake pakera u potpunosti zavisi od čistoće polipropilena. Što je viša čistoća polipropilena, bolja je napetost remena pakera.


Par:ne Sljedeći:wholesalepacking strap Free Sample