Šta uzrokuje cenu pakovanja?

- Sep 04, 2017-

Pakovanje se koristi u mnogim ambalažnim industrijama. Mnogi ljudi u kupovini pakovanja s vremenom će biti zabrinuti zbog cene pakovanja. Linyi pakiran sa proizvođačima danas da vam predstavim, upakovan sa cijenom od kojih faktora utiču.

Tip pakovanja: Općenito koristimo pakerijski pojas koji se deli na ručno pakiranje, poluautomatski pakirni kaiš i automatsku zaptivnu traku sa tri, kojima je potrebno koristiti balir za korištenje kupca da bi se utvrdilo kakav pakirni pojas. Uopšteno, ručno pakiranje i poluautomatski pakirni pojas sa nižim cenama, u potpunosti upakovan sa višom cenom.

Specifikacije pakiranja trake: puno vremena kad kupujemo kupca će postaviti pitanja o specifikaciji pakovanja za pakiranje ili će se bazirati na potrebama kupaca da ih preporučuju. Različite specifikacije cijene su različite, specifikacije će biti skuplje od malih skupih.

Pakovanje sa sirovinama: ambalaža u skladu sa proizvodnjom sirovina podeljena je na čistu sirovinu, reciklirane materijale i sendvič tri. Upotreba čistih sirovina za proizvodnju pakirne trake sigurno će biti skuplja. Upotreba sendviča i recikliranih materijala za proizvodnju pakirne trake je relativno jeftina. Najvažnije je videti potrebe kupaca za korištenje, da bira odgovarajući pakirni pojas.

Konačno, neki mali faktori, kao što su pakovanje sa zahtevima za boju, transparentnost i zahtjevi za sendvič nivoa cijena imaju određeni utjecaj, postoji cena pakovanja s sirovinama, koja ima ključ za određivanje cijene pakovanja ima ključ uloga. Mi smo u kupovini osnovnih odabirom niskih cijena, isplativih, sposobnih da nam daju potražnju.

ShenZhen ChengXing Packing & Material Co, Ltd osnovana je 2004. godine, koja je profesionalni dobavljač materijala za praćenje, integrirajući R & D, proizvodnju i prodaju zajedno. Imamo poznate partnere, kao što su Anway, Wal-mart, Office Depot, Lenovo itd. Naši glavni proizvodi su stretch film, lepljiva traka, dvostrana traka, palete, pakerijski pojas, zaštitnik ploče, ako imate bilo kakvih pitanja ili interesa u tome. Hvala.

Slika ambalaže kao mekana:

Pakirni pojas PP: 06.jpg PET ambalaža: 54.jpg54.jpg


Kontaktni načini:

Gmail: sale17cxpack@gmail.com

E-mail: sale17@cxpack.com

Anne Ling.


Par:Sss Sljedeći:ne