Bopp Packing Tape Večera Transparentnost High Class Custom

Bopp Packing Tape Večera Transparentnost High Class Custom

Shenzhen Chengxing Packing & Material Co, Ltd je jedan od najboljih proizvođača boja trake, dobrodošli u uvoz jeftinih boja trake iz naše tvornice. Kratki detalji Materijal: BOPP Upotreba: Kartonsko brtvljenje Ljepivo strana: Jednostrano ljepilo: Akrilna lepka Tip: Tlačiva osjetljiva karakteristika: Vodootporna ...

Chat Sada

Detalji o proizvodu
Ponekad će nerazumno skladištenje trake izgubiti ljepotu. Kako se to može izbjeći kako bi se to izbjeglo? Hajde da pogledamo proizvođače kaseta ispod.

1. Traka treba uskladištiti u skladištu kako bi se izbeglo sunce i kiša. Zabranjeno je kontaktirati organski rastvarač kiselinom i alkalnim uljima, čuvati i osušiti, a sobna temperatura je između -15 ° C i 40 ° C.

2, traka bi trebalo postaviti u rolnu, a ne preklopiti, a treba je okrenuti jednom u svakoj četvrtini kada je vreme skladištenja predugo.

3, prilikom utovarivanja i istovara transportnog traka, najbolje je koristiti kran i koristiti glatku sa gredom kako bi se glatko podigla, kako bi se izbjeglo oštećenje ivice remena, ne opterećujete i ne istovarujete proizvoljno, uzrokujući rupu .

4, vrsta trake, specifikacije treba razumno odabrati prema potrebama upotrebe i specifičnim uslovima.

5. Nije dozvoljeno povezivanje traka različitih sorti, različitih specifikacija, jačina i slojeva tkanine.

6. Zglobovi transportnih traka poželjno su toplotno vulkanizirani radi poboljšanja pouzdanosti i održavanja visoke efikasne snage.

7. Prečnik valjka za transport i minimalni prečnik daske transportera treba da budu u skladu sa odgovarajućim propisima.

8, nemojte napraviti zupčastu traku ili kretanje, da održavate valjak za povlačenje, vertikalni valjak je fleksibilan, napetost treba da bude umerena.

9. Kada je transporter opremljen sa pregradom i uređajem za čišćenje, treba izbegavati habanje na traci.

10, čistoća je osnovni uslov za dobro upravljanje trakom, strane materije će uticati na ekscentričnost pojaseva, razliku tenzije, pa čak i pauzu.

11. Kada se utvrdi da je traka rano oštećena tokom upotrebe, neophodno je pronaći razlog i popraviti na vreme kako bi se izbjeglo pojavljivanje štetnih posljedica.

P: Kakva je upotreba trake?

O: Može se koristiti za zaptivanje, oglašavanje, lepljenje, zaštitu proizvoda, namotavanje itd.


 


P: Kakva je razlika između štampanja 100 rolni trake i štampanja komada materijala?

O: Štampanje komada materijala smanjujeće mnogo grešaka, kvalitet štampane trake je bolji, efekat logoa je bolji, a 100 rolni se mogu štampati bez savršenog materijala. 


P: Koje su klasifikacije trake po materijalu?

O: Traka se može podijeliti na običnu traku, vrelu traku, kraft papirnu traku, dvostranu traku, maskirnu traku, anti-falsifikatsku traku i tako dalje.
Proizvođač trake je rekao da pre upotrebe dvostrane trake treba osigurati da je njegov kvalitet kvalifikovan, posebno kada je veliki broj traka veleprodaja, a kvalitet se ne može zanemariti.

Prvo, možete proveriti pukotine na dvostrani traci. Ako dvostrana traka nije ispravno podešena ili sečivo nije dovoljno oštro, pukotine će se pojaviti na papiru ili na donjem papiru dvostrane trake. Vučeno vlakno će se zaglaviti pomoću lepka. Drugo, takođe može proveriti da li dvostrana traka ima bore. Glatka i neoštećena ivica dvostrane trake je osnova za obezbeđivanje kvaliteta dvostrane trake. Treće, takođe može da proveri da li su ivice dvostrane trake zaglavljene i ako liner nedostaje silikon.

Pored toga, treba proveriti da li je krajnja strana proreza dvostrane trake kanala ravna i premeštanje je ravnomerno. Ako završna strana proreza dvostrane trake kolut nije ravnomerna, to neće uticati samo na registraciju tokom obrade, već i na režim rada. Položaj sečenja se menja i teško se pere.


Par:Pritegni filmski film Beat Fresh Keep Food sveže FDA Approward Sljedeći:Paper Edge Protector Laka težina Ekološki Kraft papir

Upit